maanantai 10. maaliskuuta 2014

The Second Coming

Toinen tuleminen samalle päivälle! Koitan nyt päivittää nii ei jää.

Nyt on ollu vähä heikompaa säätä n. 15-20 pilvistä ja sateista, joten ulkoiluaktiviteetit ovat jääneet vähäisiksi.

Mutta carl keksi loistavaa sunnuntai-illan tekemistä. Hän nimittäin hommasi meille liput Hong Kongilaisen elokuvan The Second Coming ensi-iltaan. Carl opiskelee elokuva-alalla nii sai liput tuttunsa kautta ilmaiseksi.

The Second Coming juliste ja samalla lippu ensi-iltaan

En ollu ennen ollu tällaisessa ensi-illassa missä on koko ohjaaja, näyttelijät yms. paikalla. Elokuva ei kuitenkaan ollut mikään ison luokan julkistus, enkä itse tiennyt ketään näyttelijää, mutta Carl tiesi pari ja mediaki oli paikalla. Tunsin itseni ulkopuoliseksi mutta oli mielenkiintoista seurata elokuva-alan väkeä ennen näytöstä. Elokuva esitettiin Lux Theaterissa Hung Homissa.


Lux Theater ulkoa
 
Sisäänkäynnillä 
 Näyttelijät ja ohjaaja poseeraavat

Elokuva sitten itsessään oli kauhuleffa, joten en siitä kauheasti välittänyt. Taitavasti se oli tehty, 3D sai kauhuefektit toimimaan ja varmaan ihan ehtaa kauhutavaraa niille jotka tykkää. Mulle se oli joko tylsää tai epämiellyttävää katsottavaa. Kauhuelokuvien juonet kun eivät kovin kummoisia tuppaa olemaan, eikä tämä ollut poikkeus. Mutta hauska oli päästä katsomaan.

Muuten täällä on nyt midterm tentit menossa, eli ekaa kertaa on jopa pitäny pari viikkoa panostaa opiskeluun. Tänään kaksi tenttiä takana, eikä ne nyt kovin vaikeita ollu. Joten nyt voi vähän taas hengähtää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti